Havza Kaymakamı Nayman ve Belediye Başkanı Özdemir'den mezarlık ziyareti

TAKİP ET

Havza Belediyesince düzenlenen ve Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kurban Bayramı nedeni ile ilçe mezarlığını ziyaret ettiler.

Havza Belediyesince düzenlenen ve Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Ömer Faruk Altay, Havza Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Boyacı, Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, İlçe Genlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, Havza Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Sağlam’ın katıldığı programda mezarlıkta Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Okunan duaların ardından protokol üyeleri şehir mezarlarını ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak bayram için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade ederek; “Havza Belediyesi olarak bayram boyunca halkımızın huzuru için her türlü tedbiri aldık. Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bayram boyunca görevlerinin başında olacak. Bayramlar insanların birbirlerine yakınlaştığı günlerdir. Biz de her bayram olduğu gibi halkımız ile birlikteyiz. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Havzalı hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı kutlarım” dedi.

Havza Kaymakamı Nayman ise ilçe bayram nedeni ile bir yoğunluk yaşandığını belirterek; “Gerek Emniyet Müdürlüğümüz gerek ise Jandarma Komutanlığımız tarafından gerekli görevlendirmeler yapıldı. Yüne halkımızın rahat bir bayram geçirmeleri amacı ile ilgili kurumlarımızca tedbirler alındı. Tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlarım.” Dedi.
 

Havza Kaymakamı Nayman ve Belediye Başkanı Özdemirden mezarlık ziyareti