Havza Muhtarları Derneği Mayıs toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Dernek lokalinde Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Ramazan ayında yapılacak yardımların organizasyonu, iftar programı gibi Ramazan etkinlikleri ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıya katılan Denizbank Havza Şubesi Müdürü Mesut Özkurt yapmış olduğu konuşmada Samsun Valiliği ile imzalanan protokol çerçevesinde tüm muhtarların maaş ödemelerinin Denizbank’tan yapılacağını belirterek; “Zorlu bir seçim süreci sonunda halkımızın da teveccühü ile muhtar olarak seçilen sizleri kutluyor, bu ulvi görevinizin ülkemize, mahallemize, ailenize ve sizlere hayırlar olmasını dileriz. 5 yıl boyumca sizlere hizmet etmek bizler için büyük bir onur. Sizlere yönelik ürünlerimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz.” Dedi.

Özkurt bankanın muhtarlara yönelik hizmetlerini ve ürünlerini anlattı.

Toplantının sonunda konuşan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla mahalle ve mahalle sakinlerinin sorunlarını tespit etmeyi hedeflediklerini belirterek; “Birilik ve beraberlik içerisinde mahallelerimize hizmet etmek için varız. Derneğimiz aramıza katılan yeni muhtarlarımız ile daha da güçleniyor. Ramazan ayının ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Mevla’dan niyaz ederim.” Dedi.
 

sebahattin özdemir