Havza OSB'de ağaçlandırma çalışması

TAKİP ET

Havza Organize Sanayi Bölgesinde kısa bir süre önce üretime geçerek bölgede katma değer sağlamaya başlayan Arkoz Gaz Beton üretim tesis etrafında çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Fabrika bahçesinde yapılan çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarına Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar katıldılar.

Yapılan çalışmada ilk ağaçlar çalışmalarına Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan ve Acar Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Çelebi tarafından toprakla buluşturuldu.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Havza OSB’nin her geçen gün güçlendiğini ve yatırımcıları kendisine çektiğini ifade ederek; “Burada tesislerimiz hızlı bir şekilde artmakta. Yapılan her tesisin çevreyi koruması adına gerekli denetimler yapılmakta. Yapılan ağaçlandırma çalışması ile çevre korumasına yardımcı olan firma yetkililerine teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ise hedeflerinin çevre dostu bir OSB olduğunu ifade ederek; “ Bu yönde çevre ve doğaya karşı olan hassasiyetimizi koruyarak çalışmalarımıza yön vermekteyiz. Yapılan ve örnek teşkil edecek çalışmadan ötürü firmamıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Arkoz Gaz Beton Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Çelebi katılımlarından ötürü Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’a teşekkür ederek; “Firma olarak çevre temizliğine ve doğanın korunması için yapılması gereken ne var ise yapmaktayız. Üretim tesisimizi, çevresini ve OSB’yi daha güzel gösterecek olan çalışmamıza katılarak destek olan herkese teşekkür ederim.”dedi.

Havza OSBde ağaçlandırma çalışması