Havza OSB'nin alanını 4500 dekara çıkarmak için çalışma başlatıldı

TAKİP ET

Bin dekar alana sahip Havza Organize Sanayi Bölgesinin mevcut alanını 4500 dekara çıkartmak amacı ile çalışma başlatıldı.

Havza Organize Sanayi Bölgesine gelen yoğun talep ve sanayicilerden gelen büyük parsel talepleri üzerine bin dekar alana sahip olan Havza OSB’de alan genişletme çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar ile ilgili olarak Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Havza OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Acar Ankara’da bize dizi ziyaret gerçekleştirerek genişleme talebi ile ilgili dosyayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teslim etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Havza OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Acar burada Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile görüşerek alan genişleme ile taleplerinin gerekçeleri hakkında bilgiler vererek konu ile ilgili dosyayı kendisine teslim etti.

Havza OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Acar konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada Havza OSB’ye taleplerin her geçen gün arttığını ve sanayicilerden büyük parsel taleplerinin geldiğini ifade ederek; “ Samsun Valimiz ve Havza OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zülküf Dağlı’nın olurları ile Havza OSB’deki mevcut bin dekarlık alanımıza 3 bin 500 dekar alan daha ilave ederek 4 bin 500 dekara çıkarmak için çalışmalarımıza resmen başladık. Bu kapsamda hazırlamış olduğumu talep dosyamızı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğümüze bizzat teslim ettim. İnşallah Havza’mızın gelişimine büyük katkı sağlayacak olan alan genişleme işini bir an evvel sonuca bağlayacağız. İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.”dedi.

Havza OSBnin alanını 4500 dekara çıkarmak için çalışma başlatıldı