Havza TSO Başkanı Acar'dan Hisarcıklıoğlu'a teşekkür

TAKİP ET

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü sayesinde Havza'ya ikinci bir meslek lisesi kazanacağını belirterek TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar yapmış olduğu açıklamada 03.04.2022 Perşembe günü TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen ve 365 Oda - Borsa Başkanının çevrimiçi olarak katılımı ile Ulusal Eğitime Katkı Protokolünün TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalandığını belirterek; “ Benimde çevrimiçi olarak katıldığım imza töreni ile TOBB’un 81 İlde 81 okul projesinin ardından 154 ilçede 154 yeni okul yapımını kapsayan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü hayata geçti.” Dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 2014 yılında Havza’yı ziyareti esnasında 81 İlde 81 okul projesinin ardından Havza’ya bir okul yaptırma sözü verdiğini hatırlatan Havza TSO Başkanı Erkan Acar; “ Mesleki eğitimde kamu-özel sektör iş birliğini artırmak, özel sektörün rolünü güçlendirmek adına imzalanan protokol ile bir hayalimiz daha gerçek oluyor. İnşallah kısa sürede Havza Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bölgemizin ihtiyaç duyduğu ara elemanları yetiştirecek bir meslek lisesi TOBB tarafından yapılacak.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ilçeye kazandırılacak okulun Havza için çok önemli olduğunu ifade ederek; “Bu okul ile sanayi ve kamu işbirliği artacak, mezun olan iş, kalifiye eleman arayan işveren işçi bulacak. İnsanımız kazanacak, sanayicimiz kazanacak, ülkemiz kazanarak kalkınacak. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na eğitime ve ilçemize vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Acardan Hisarcıklıoğlua teşekkür