Havza'ya yeni spor tesisleri kazandırılacak

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Dairesi Başkanı Selçuk Çebi, Havza'yı ziyaret ederek talep edilen spor tesisleri için incelemelerde bulundu.

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak amacı ile bölgede bulunan Sporcu Yetiştirme Dairesi Başkanı Selçuk Çebi, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile birlikte Havza’ya gelerek talep edilen spor tesisleri hakkında yetkililerden bilgiler alarak tesislerin yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulundu.
Sporcu Yetiştirme Dairesi Başkanı Selçuk Çebi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından talep edilen spor tesisleri ve tesislerin kurulması planlanan arazi hakkında bilgiler verildi.
Sporcu Yetiştirme Dairesi Başkanı Selçuk Çebi ilçede talep edilen spor tesislerinin kurulması için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçede sportif tesislerin yetersiz olduğunu belirterek; “Sayın Çebi’niye taleplerimizi ve gerekçelerimizi ilettik. Umuyorum ki kısa süre sonra bu taleplerimiz gerçekleşecek.” Dedi.
AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise uzun süredir ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalıştıklarını ifade ederek; “Daha önce Gençlik ve Spor Bakanımızı ziyaret ederek taleplerimizi kendisine de iletme imkanı bulduk. İlçemize yeni spor salonu yapımı onay aşamasında. İnşallah ilçemize birde yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. İlçemiz bölgede merkez konumunda olması ve bu gölgede yapılacak tesisin bölgede yaşanan 200 bin kişinin yapılan hizmetlerden faydalanmasını kolaylaştıracaktır.” Dedi.

Kadir Kayan