Havza Ziraat Odası Başkanı Genç'den Başkan Özdemir'e Ziyaret

TAKİP ET

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve Başkan Yardımcısı Bünyamin Şahin, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç oda çalışmaları hakkında Başkan Özdemir’e bilgiler aktardı.

Yapılan görüşmede ilçe tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi, ürün çeşitliğinin artırılması, uygun bölgelerde sulu tarım alanlarının genişletilmesi,bölge üreticisinin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak uygula ve projeler ile çiftçiye yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç çiftçilerin beklenti ve taleplerini Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e ileterek; “ Çiftçilerimizin kendilerini geliştirmesi ve modernize edebilmeleri bizler için çok önemli. Oda olarak hayata geçirdiğimiz projeler ile çiftçilerimize hizmet ediyoruz. Belediyemizin çiftçilerimize olan katkıları bizler için çok önemli. Sayın Başkanıma ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimiz için belediyemiz ile her türlü işbirliğine açık ve hazırız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havzanın ekonomisin tarıma dayalı olduğunu ifade ederek; “İlçemizde daha verimli ve kaliteli ürün üretmek, ürün çeşitliliğinin arttırılması için yapılabilecek tüm çalışmalarda odamız ile birlikte hareket etmemiz önemli.  Çiftçimizin gelirini arttırmak adına akademik anlamda üniversitelerimiz ile işbirliği yapabiliriz. Çiftçimize ve kırsal kalkınmaya yönelik Havza Yerel eylem Gurubu olarak ta elimizden geleni yapmaya hazırız. Yine ürün çeşitliliği konusuna da önem vermeliyiz. Canlı Hayvan Pazarımızın modernizasyonu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bölgemize ve bölge çiftçilerimize uzun yıllar hizmet edecek bir canlı hayvan pazarını ilçemize kazandıracağız. Çabamız Havzamızın tüm kesimlerine hizmetlerimiz ulaştırmak.”dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Gençden Başkan Özdemire Ziyaret