Havza Ziraat Odası Başkanı Genç,Sözümüzü Tuttuk

TAKİP ET

Havza Ziraat Odası ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP)desteği ile hazırlanan proje kapsamında Havza'ya slaj paketleme tesisi kurulacak.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç; “Çiftçimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin onurunu ve gurunu yaşamaktayım.”dedi.

Havza Ziraat Odası tarafından Samsun Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ve DOKAP’dan sağlanan destek ile slaj paketleme tesisi kurulması için çalışmalara başlandığını belirtti.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç yapmış olduğu açıklamada; “Tesisimiz için en önemli bir aşamayı geride bıraktık. Tesisimizde kullanılacak olan slaj makinesi için ihale süreci tamamlandı ve makine alımı gerçekleştirildi. Slaj makinemizi 615 bin liraya mal ettik. Tesisin kurulması ve ekipmanların tamamlanması ile birlikte tesisimiz yaklaşık 1milyon liraya mal olacak.  Tesisimiz inşallah Ağustos ayı içerinde hizmete girecek çiftçilerimizin kullanımına açılacak. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun.”dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç; “Allah şükürler olsun çiftçimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin onurunu ve gurunu yaşamaktayım. Projemizin hazırlanması ve yürütülmesinde bizlere önemli destekler sağlayan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü  Namık Akgül, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan Yardımcısı Bünyamin Şahin ise oda olarak her zaman çiftçilere hizmet için çalıştıklarını belirterek; “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çiftçimizin ürününe değer katacak ve onların işerini kolaylaştıracak projelerimize devam edeceğiz. Üyelerimize hayırlı olsun.”dedi.

Sözümüzü Tuttuk