Havza'da oda başkanlarından jandarmaya kutlama ziyareti

TAKİP ET

Havza'da faaliyet gösteren esnaf odaları ve ziraat odası başkanları Havza İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 182. Yıl dönümünü kutladılar.

Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emin Aysan, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban, Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin ve Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 182. Yıl dönümünü nedeni ile Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette oda başkanları adına konuşan Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emin Aysan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ve milletimizin dualarından aldığı güç ve ilhamla yoluna devam eden Jandarma Teşkilatı’nın elde ettiği başarılarla huzur ve güvenin simgesi olmuştur. İlçemizde başarılı bir şekilde  yürüten Havza İlçe Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür ederiz. Sizlerin şahsında tüm Jandarma teşkilatının 182. Kuruluş yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar dilerim. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” Dedi.

Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek 7 gün 24 saat esası ile görevlerinin başında olduklarını belirterek oda başkanlarına teşekkür etti.

Havzada oda başkanlarından jandarmaya kutlama ziyareti