Havza'ya 2.el oto pazarı kuruluyor

TAKİP ET

Havza Belediyesi tarafından 500 araç kapasiteli 2. El Oto Pazarı kuruluyor. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 'İlçemizi çekim merkezi haline getirecek bir projemiz daha hayata geçiyor" dedi.

Havza Belediyesi tarafından Vezirköprü çevre yolu üzerinde kurulacak olan 500 araç kapasiteli 2. El oto pazarı için çalışmalara başlandı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz oto pazarı kurulacak olan alanda yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havzanın ekonomisine katkı sağlayacak olan projelere hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek; “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin bölgede bir çekim merkezi olması için ve daha da gelişmesi için adımlar atıyoruz. Havza konum itibari ile merkezi bir noktada. Bu avantajı kullanmak ve ilçeye ekonomik bir hareketlilik kazandırmak adına 500 araç kapasiteli  2. El oto pazarı kurulması için çalışmalara başladık. İlçemizi çekim merkezi haline getirecek bir projemiz daha hayata geçiyor. ” dedi.