Hayırsever işadamının yaptırdığı Emriuşağı Caminin temeli atıldı

TAKİP ET

Havza'da hayırsever bir işadamı tarafından kendi doğup büyüdüğü mahallesinde yaptırdığı Emriuşağı Caminin temeli atıldı.

Havzanın Çiftlik Mahallesi sakinlerinden olan hayırsever bir işadamı Mustafa Dursun Çiftlik Mahallesi Emiruşağı yerleşkesindeki caminin artık yetersiz kalması ve eskimesi üzerine buraya bir cami yaptırma kararı aldı.

150 metrekare inşaat alanı, 325 metrekare kullanım alanı olan, bodrum üstü iki katlı ve yaklaşık 700 bin liraya mala olacak Emiruşağı Caminin temeli okunan dualar ve kesilen kurbanın ardından atıldı.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldırım ; “Bu eseri mahallemize kazandıran mahallemiz sakini Mustafa Dursun beye mahalle halkımız adına teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Tüm iş insanlarımızı paylaşmanın daha anlamlı ve arttığı Ramazan ayından yardımlaşmaya, paylaşmaya ve dayanışmaya davet ediyorum. Mustafa Dursun Beye bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

Hayırsever İş İnsanı Mustafa Dursun; “Ben Çiftlikliyim ve burada büyüdüm. Bizlere böylesi hayırlı bir işi nasip eden Allah’ıma şükürler olsun.  Emiruşağı Cami eski ve artık ihtiyaca cevap veremiyordu. Halkımızın dini vecibelerini yeri rahat bir şekilde getirebilmeleri adına camiyi yeniden yaptırma kararı aldım. Allah niyetimizi ve niyetleriniz kabul etsin.”dedi.

Programa Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ve mahalle sakinleri katıldı.

Hayırsever işadamının yaptırdığı Emriuşağı Caminin temeli atıldı