Hizmet-İş Sendikasından Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Sendikalarımız çalışanın hakkını savunan ve demokrasinin güçlenmesi için önemli görevler üstlenmekte.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun sendikal çalışmalar hakkında Başkan Özdemir’e bilgiler verdi.

Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun sendika olarak Havza Belediyesi ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek; “Hizmet Sendikası kamu kurumlarında ve belediyelerde örgütlü sendikayız. Karşılıklı anlayış içerisinde Havzamıza hizmet etmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Başkanıma ve sendika üyesi çalışanlarımız ile tüm belediye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza için daha fazlasını ve güzelini yapmanın gayretinde olduklarını ifade ederek, “Sendikalarımız çalışanın hakkını savunan ve demokrasinin güçlenmesi için önemli görevler üstlenmekte. Havza Belediyesi olarak bizlerde ilçemize hizmet eden emek veren kardeşlerimiz için iyi niyet çerçevesinde sendikamız ile birlikte en iyi imkânları sağlamanın gayretindeyiz.”dedi.

Hizmetİş Sendikasından Başkan Özdemire ziyaret