İbrahim Sandıkçı, görevi dualarla devraldı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra görevi dualarla devraldı. Sandıkçı, "Dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum" dedi

Canik Belediye Başkanı seçilen İbrahim Sandıkçı, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra dualarla görevi devraldı. Törende konuşan Başkan Sandıkçı, "Üreten, değer katan, projelerle; ilçemizi geliştiren, toplumun her kesimine hizmet eden ve bu hizmeti gönülden yapan bir hizmetkar olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

SÖZ VERDİ  

Belediye Başkanlığı sürecinde dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde hizmet vereceğine söz veren Sandıkçı, "Canik için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Bu görevi dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde sürdüreceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum. Canik’te hizmetler devam edecek. Samsun’un en gözdesi olma yolunda çalışmalarımız bugün itibariyle 5 yıl boyunca sürdürülecek.

Yapılan seçimler sonucunda bu güzel ilçemizde size layık olma ve en güzel hizmetleri verme yolunda ayrım gözetmeden birlik içinde sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.

Ayrıştırıcı değil birleştirici; milli, manevi değerlerimize sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Üreten, değer katan, projelerle ilçemizi geliştiren, toplumun her kesimine hizmet eden ve bu hizmeti gönülden yapan bir hizmetkar olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 

GENÇ KATILMADI 
Canik Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine; AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Eski Canik Belediye Başkanı Osman Genç, devir teslim töreninde yer almadı. 

ibrahim sandıkçı