İlkadım Derebahçe Stadyumda Personelle Dev İftar

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Stadyumunda kurulan dev iftar sofrasında belediye personeli ile birlikte aynı sofrada orucunu açtı.

Yoğun bir katılım ve samimi bir ortamda İlkadım Belediyesi çalışanları Derebahçe Stadyumunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

“İLKADIM AİLEMİN BİR PARÇASI...”
Başkan Tok, her yıl ramazan ayının ilk günlerinde 'ailem' dediği personeli ile Derebahçe Stadyumunda iftarda çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi. İlkadım Belediyesi çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği iftar buluşmasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri personeller ve aileleri katıldı. Samimi ve sıcak bir aile ortamının oluştuğu iftar sofrasında Başkan Tok, belediye çalışanları ve ailesi tek tek sohbet ederken özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

GÖNÜL SOFRASI YÜREKLERİ KENETLEDİ
Her yıl Başkan Tok tarafından geleneksel hale getirilen personelle iftar yemeğinde İlkadım Belediyesi çalışanları iftar sofrasını beraber kurarak hep birlikte aynı masada toplanmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirttiler. Personeller ve aileleri adeta birlik ve beraberlik mesajı verirken bir araya gelmelerini sağlayan İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ettiler.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
İlkadım Belediyesi çalışanlarının aileleri ile katıldıkları iftar yemeğinde İlkadım Belediyesi çalışanları ile iftar sofrası etrafında toplanmaktan son derece mutluluk duyduğu belirten Başkan Tok, “İlkadım İlçesi nüfusu ile oldukça büyük bir ilçe olması hasebiyle buna bağlı olarak İlkadım Belediyesi de büyük bir belediye. Biz çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. İlçemize yaptığımız tüm hizmetlerde bu büyük ailenin her bir ferdinin emeği ve mesaisi var. Bu da,  bizlere daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Vatandaşımıza hizmet ederken başarılı olmanın ilk adımı çalışma arkadaşlarımızla bir aile ortamını sağlayabilmektir. Hamd olsun bunu başarıyoruz. Çalışanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde İlkadımlı hemşerilerimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

İlkadım Belediyesi