Karayolları Bölge Müdürü Silov Havza'da talepleri yerinde inceledi

TAKİP ET

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ve beraberindekiler bölge müdürlüğü sorumluluğundaki yollarla ilgili talepleri yerinde inceledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapılacak kavşak çalışmaları ile vatandaşların can mal ve güvenliği için önem arz ettiğini belirterek; “Samsun Vezirköprü İl Karayolu Havza geçişinde bulunan kavşak ve yol geçişleri halkımızın can ve mal güvenliği açısından önem arz etmekte.” Dedi.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ve teknik personelden oluşan heyet Havza’da daha önce gündeme gelen bölge müdürlüğü sorumluluğundaki yollar ile ilgili talepleri yerinde değerlendirmek için incelemelerde bulundular.

 Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile bir araya gelen Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ile beraberindekiler ilk olarak Havza Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolunu incelediler.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Silov ve heyeti daha sonra Havza Belediye Başkanı Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte Samsun Vezirköprü Karayolu Havza geçidine Hastane Kavşağı ve Havza Bafra İl Karayolu Çakıralan Kavşağında farklı kademeli kavşak taleplerini yerinde incelediler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Özellikle Samsun Vezirköprü Karayolu Havza geçişinde bulunan kavşak ve yol geçişleri halkımızın can ve mal güvenliği acısından önem arz etmekte. Bu noktalarda yapılacak çalışmalar ile yol daha güvenli hale gelecektir. Yine OSB yolumuzun ivedi şekilde yapılması ilçemiz adına hayati öneme sahip. Havza OSB’de üretim başladı. Yatırımlar devam ediyor. Buda araç trafiğinde yoğunluk oluşturmakta. Yapılacak yol Havza OSB’nin cazibesini arttıracaktır.”dedi.