Koronavirüs denetimleri Havza'da devam ediyor

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Kaymakamı Metin Yılmaz başkanlığındaki heyet tarafından yapılan maske denetimine katıldı.

Denetimler kapsamında heyet sırası ile Havza Şehirlerarası Otogarı ve Havza Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebattin Özdemir yazıhane işletmecilerinden HES Kodu uygulaması ile ilgili olarak bilgiler aldılar.  

Kaymakam Yılmaz ve Başkan Özdemir minibüs sürücüleri ve yolcular ile de sohbet ederek kurallara uyulması uyarılarda bulundular

Heyet daha sonra Havza Küçük Sanayi Sitesine geçerek denetimlerine devam etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “Bizler pandeminin başladığı günden itibaren çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Sizlerden çok şey istenmiyor maskenizi takın ve sosyal mesafeye dikkat edin. Diğer konularda devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta zaten. Bizler sizler için çalışıyoruz, sizlerde bizleri kurallara uyarak destekleyin. Pandemi bitene kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edceğiz. ”dedi.

Denetim çalışmalarına Havza Kaymakamı Metin Yılmaz,  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Sağlık Müdürü Nevin Vural, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Boyacı, Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin,  Zabıta Müdürü Erhan Demir ile Emniyet ve Zabıta mensupları katıldı.

Metin Yılmaz