Kozluk kent ormanı Samsun'a değer katacak

TAKİP ET

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte Kozluk Kent Ormanı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Kul, 'Hedefimiz vatandaşlarımızı, doğa ile buluşturmak ve onları günlük hayatın streslerinden uzaklaştırmak' dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin Kozluk OMV Fen Lisesinin karne dağıtım töreninden sonra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Kaymakamı Emin Alıcı ve törene katılan protokol ile birlikte Kozluk kent ormanında devam eden düzenleme çalışmalarını inceledi.Ziyarette Başkan Kul, Samsun Valisi İbrahim Şahin’e yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

YENİ YAŞAM ALANI
Ormanları çok anlamlı projelerle halkla buluşturduklarına değinen Başkan Kul, “Vatandaşlarımızı, şehrin boğucu ortamından çıkarıp böylesi yaşam alanları içerisinde dinlendirmek ve eğlendirmek istedik.  Bir diğer hedefimiz de vatandaşlarımızı, doğa ile buluşturmak ve onları günlük hayatın streslerinden uzaklaştırmak. Bu hedefler istikametinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hiçbir ağaç kesmeden ya da ormanların içerisine kalıcı beton örme yapılar yapmadan, doğal niteliklerini koruyarak böylesi güzel yaşam merkezleri inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Kul, Samsun’a kazandırdıkları Kozluk kent ormanının Samsun’a gelen her misafirin görmek isteyeceği mekanlardan birisi olacağını sözlerine de ekledi.

Terme Belediyesi