lkadım'da Gönül Sohbetleri devam ediyor

TAKİP ET

Ramazan ayı münasebetiyle bir ay boyunca dolu dolu programlar organize eden İlkadım Belediyesi, Komşu İftarları, İftara Doğru, Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafetleri ile vatandaşlara maneviyatına uygun bir ramazan yaşatıyor.

BAŞKAN TOK’TAN CEMAATE TEŞEKKÜR
Teravih namazı öncesinde gerçekleştirilen sohbet programı için camiyi hınca hınç dolduran cemaate gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Tok; “Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda bir çok etkinlik ile beraber oluyoruz. Gönül sohbetleri etkinliğimiz kapsamında İlçemizde misafir ettiğimiz Metin Balkanlıoğlu hocamızla sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Allah bu mübarek ayda tıpkı burada olduğu gibi birliğimizi daim etsin” diye konuştu.

RAMAZAN MERHAMET, BOLLUK VE BEREKET AYI
Gönül Sohbetleri programları çerçevesinde İlkadım Belediyesinin dün akşamki konuğu sohbetleri ile büyük beğeni alan Metin Balkanlıoğlu oldu. İlkadım Yeni Doğan Camii’nde cemaat ile bir araya gelerek Ramazan ayının önemini ve insanların ramazanda neler yapması gerektiği hakkında bilgi veren Metin Balkanlıoğlu; “Hazreti Peygamberin yaşamı, Kuran-ı Kerim ilmi ve Kuran-ı Kerim üzerine yaptığı önemli değerlendirmelerde bulundu.  

Ramazan ayının bereketin en bol ayı olduğuna dikkat çeken Balkanlıoğlu, " Ramazan ayı bolluk ve bereketin en bol ayıdır. Hayırların en büyük ayıdır. İnsanlar bu kadar güzel kutsal ayda kazanacakları sevap katlanarak yükselir. Sadece oruç tutarak değil, diğer insanlara davranışları, konuşmaları ve hareketleriyle Ramazan ayı geçirmelidir. Hayır sofraları kurarak hem dua alabilir, hem dua edebilirler. Böylesi güzel bir ayda insanlar rahmeti ve bereketin ortağı olsun" dedi.

lkadım’da Gönül Sohbetleri