Mars Hava Deniz Kargo Bozulabilir Kargo Taşımacılığında da İddialı

TAKİP ET

Mars Hava Deniz Kargo, uzun zamandır başarıyla gerçekleştirdiği bozulabilir kargo taşımacılığı hizmetiyle taşınması istenen hassas ürünleri müşterilerinin özel taleplerine göre doğru planlama yaparak istenilen destinasyonlara ulaştırıyor.

Tazeliğin önemli olduğu meyve, sebze, et, balık, çiçek gibi ürüne göre değişen belli ısı derecesi ile korunarak taşınması gereken ürünlerin lojistiği, uzmanlık ve özen gerektiren bir konu. Türkiye, özellikle meyve ve sebze ihracatı konusunda önde gelen ülkelerden biri. Bu konumu muhafaza etmek ise bu ürünlerin taşınmasında dikkatli olmaktan geçiyor. 
Mars Hava Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, havayolu ve denizyolu ile tüm dünyaya ulaştıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Kurulduğumuz günden bu yana, taşınması istenen ürünleri doğru iş birlikleri kurarak ve müşterilerimizin özel taleplerine göre doğru planlama yaparak taşıyoruz. Amacımız müşterimizin ürününü istediği taşıma moduyla, istediği yere, güvenli bir şekilde ulaştırmak. Perishable yani bozulabilir kargo taşımacılığı , özel ekipman kullanılarak gerçekleştirilen ve taşıma esnasında birçok kriterin dikkate alınması ile organizasyonu sağlanan bir lojistik operasyonlar zinciridir. Türkiye’den en çok Uzakdoğu’ya, Ortadoğu’ya, Rusya’ya ve Avrupa’ya bozulabilir kargo taşımacılığı yapılıyor. Ürün gamı olarak baktığınızda en fazla kiraz, incir, narenciye, domates ve balık gidiyor.”

Mars Hava Deniz Kargo