MHP'li başkan Bakan Kılıç'a teşekkür etti

TAKİP ET

Asarcık ilçesi Akyazı Mahallesi güreş sahası yeniden düzenlendi. Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Akyazı tarihi ahşap cami yanındaki güreş sahasının yeniden düzenlendiğini söyledi.

İlçede Kurban Bayramı'nın ikinci günü Akyazı Mahallesi tarihi cami yanındaki sahada güreşler tertiplenip, şenlikler yapıldığını ancak sahanın kullanışlı omadığını belirten Kılağuz, "Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığımızca bin kişinin yararlanacağı kapalı tribün, soyunma ve duş salon ve odaları yaptırıldı. Yine mahalle muhtarı ve köy halkının katkılarıyla bin metrekarelik güreş meydanı çimlendirilip etrafı çevrilerek koruma altına alındı. İlçemize böyle bir güreş sahası kazandırdıklarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlarımız Akif Çağatay Kılıç ile bu bakanlığı yürütmüş Suat Kılıç'a, Akyazı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Konuşuk ve vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.



Akyazı Mahallesi Muhtarı Konuşuk ise, mahallelerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Asarcık Belediyesi sayesinde yeni ve modern güreş sahasına kavuştuğunu ifade ederek, er meydanının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.



Her Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan güreş ve şenliklerin, bu yıl da yine muhtarlığınca düzenleneceğini aktaran Konuşuk, herkesi güreş ve etkinliklere davet ettiklerini söyledi.