Milletvekili Köktaş Adana'da

TAKİP ET

Cuma ve Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere Koordinatörü olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bugün gerçekleştirilen Aladağ ve Karaisali Olağan Kongrelerine katılarak partilere seslendi.

Milletvekili Köktaş, divan başkanlığı görevi yaptığı Aladağ ve Karaisali ilçe Kongrelerinde yaptığı konuşmasında; "Sözlerime başlamadan önce Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışma da şehit düşen Samsunlu hemşehrimiz  Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 

Yine; ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, insanlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için mücadele eden ve bu uğurda haince saldırılarda şehadet şerbeti için, tüm kahraman güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. 

Kongremizin, teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Bayram havasında coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz, eksikliklerimizin giderildiği, tazelendiğimiz, diri, iri ve bir olduğumuz, tecrübelerimizi paylaştığımız, hedeflerimizi konuştuğumuz olağan günlerimizden bir tanesidir. 

AK Parti iktidarı 15 yılını geride bıraktı. Bu 15 yılda dağ gibi sorunlar, büyük hizmetlere, yatırımlara, projelere dönüştürerek bu günlere çok şükür geldik. 

Fakat bu süre içinde bir yandan kalkınma, hizmet, sorunları çözmek için var gücümüzle çalışırken diğer yandan da demokrasimize, milletimize, ülkemize karşı içeride ve dışarıda gelişen hainliklere de gereken cevabı en sert biçim de milletimizle birlikte verdik. 

En son verilen cevap, 15 Temmuz alçak FETÖ darbe girişimi olmuştur. Milletimiz o karalık geceyi aydınlatıp, destan yazmıştır. 

Dünyayı, özellikle bölgemizi sarmaya devam eden istikrarsızlık, çatışma, ırkçılık faaliyetlerine karşı ülkemiz, bölgesinde adeta bir istikrar adası gibidir.

İnşallah bu istikrar ve güven ortamını sağlam zemine oturtarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yeni cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"