Milletvekili Köktaş: Daha çok işimiz var

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 82. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda bir konuşma yaptı.

Konuşmasına, ''Bu davaya gönül vermiş, sağına soluna bakmadan 'Ben varım' diyen ve bizimle birlikte Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu yolda yürüyen arkadaşları burada görmekten mutlu ve onurluyum'' diyerek başlayan Milletvekili Fuat Köktaş,

GÖNÜL BİRLİĞİ İLE BUGÜNLERE GELDİK
''Bugün bu salonda ayrı bir güzel bir tablo var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, AK Parti Samsun kurucu il başkanımız. Hem kurucu il başkanlığı yaptı, hem de 3 dönem milletvekilliği yaptı. 03 Kasım 2002 seçimlerinde Mustafa Demir başkanımız görevinden istifa edip milletvekili seçildi ve ben de il başkanlığına geçtim. O seçimde hazır iplere dizilmiş bayraklardan değil, poşetlere basmış olduğumuz ve el zımbaları ile yapıştırdığımız afişler ile seçime girdik. Astığımız afişleri belediyenin kestiği, emniyet güçleri ile karşı karşıya geldiğimiz günlerden bugünlere gelen bir partiyiz. Kimse bize silah çekmedi, o gün bizi kimse tehdit etmedi. O gün bize kimse bir şey vadetmedi. O gün ülkenin içerisinde bulunduğu kara çemberin yıkmak için, insanın umutsuzluğunu umuda çevirmek için, artık 'Yakın ışıkları Samsun aydınlansın, yakın ışıkları Türkiye aydınlansın' sloganı ile, 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sloganı bizi Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında topyekün gönül birliği ile fedakarlık ederek bu günlere ulaşmayı hedefledik ve Allah'ımıza şükürler olsun ki o günlerden sonra salonlara, meydanlara sığmayacak bir tablo haline geldik'' dedi

DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR
''Artık Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi olmamaya başladı'' diyen Köktaş, ''Darbeler döneminde şapkasını alıp giden bir Başbakan değil, 'Hadi meydanlara çıkın, onların silahları varsa, benim de iradesine sahip çıkan Milletim var' diyen bir Cumhurbaşkanı var. Artık Avrupa Birliği bizim olmazsa olmazımız değil. 'Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz' diyen bir Cumhurbaşkanı var. Artık milletin umudu olan bir lider, bir kadro iş başında. Bugün Barış Pınarı Harekatı gibi geçmişe dönük Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatlarını bütün dünyanın olumsuzluklarına rağmen tek başına gerçekleştiren bir Türkiye Cumhuriyeti var. O günlerde dış ülkelerin, özellikle 500 milyon dolar verecek diye çorabı yırtık bir İMF masası şefinin raporları ile aylarca 500 milyon dolar almanın peşine koşan bir ülkeydik. Bugün Allah'ımıza hamdolsun, milyar dolarlık hizmetleri yapan, tek kalemde hayata geçiren bir ülke haline geldik. Daha çok işimiz var ve gidecek yolumuz var'' dedi.

YOL HARİTAMIZ BELLİ
29 Ekim günü Cumhuriyetin 96. yılının kutlandığını hatırlatan Milletvekili Fuat Köktaş, ''2023, 2053, 2071 hedefleri diye söylüyoruz, konuşuyoruz. Gideceğimiz yol haritamız belli. Bu vesile ile de Barış Pınarı Harekatı olmak üzere Kurtuluş Savaşı'mızdan bugüne kadar bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü, insanlarımızın mal ve can güvenliğini korumak ve kollamak için Şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yine bu vesile ile Gazi olan gazilerimize Allah'tan şifalar yakınlarına kolaylıklar diliyorum'' dedi.

SEL BÖLGELERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Geçtiğimiz aylarda meydana gelen ve 2 vatandaşın hayatını kaybettiği sel felaketi sonrasında gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Milletvekili Fuat Köktaş, ''Belediyelerimiz ile birlikte, bir daha böyle can ve mal kaybı olmaması için gerekli tedbirlerin alınması çalışmalarını devam ettiriyoruz'' dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş