Mobil Ekip Terme'de çözüm üretiyor

TAKİP ET

Terme ilçesinde, Belediye Başkanı Şenol Kul'un talimatıyla oluşturulan mobil ekip sorunlara anında müdahalede bulunuyor.

Terme Belediyesi vatandaşların günlük yaşamlarını daha sorunsuz hale getirmek için, tamir ve bakım hizmetlerini hızlandıracak yeni bir sistemi devreye soktu. ‘Mobil Ekip’ adıyla Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı, küçük çaplı sorunlara müdahale ekibi oluşturuldu. 
ÇÖZÜM İÇİN BİR TELEFON YETİYOR
      2016 yılının Ekim ayında kurulan ve tamir işlerini kısa sürede yapabilmeleri için gereken aletlerin sürekli hazır bulunduğu araçlarla sorunlu bölgeye giden ekipler, Terme Belediyesi’ne iletilen şikayetler doğrultusunda gün içinde pek çok noktada tamirat yapıyor.
7 AYDA 500 SORUNA MÜDAHALE
       Mobil ekibin acil sorunlara çözüm için kurulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, “Mahallerde bazı sorunlara anında müdahale gerekiyor. Bu sorunlar için oluşturulan mobil ekip, kısa süre içinde bölgelere giderek tamir bakım onarım çalışması yapıyor. Böylelikle sorunların çözümü için günlerce beklenilmiyor. Ekiplerimiz 7 ayda yaklaşık 500’den fazla soruna müdahalede bulundu. “ dedi.
HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”
      Terme için en iyi hizmeti üretmek adına çalıştıklarını söyleyen Başkan Kul, “ Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak istiyoruz. Ortaya çıkan sorunlara müdahale edebilmek için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımız öneri ve taleplerini 188 ve 543 876 1002 whatsapp numaralı çağrı merkezimizden bizlere iletebilir” diye konuştu.

 

Terme Belediyesi