Muhtarlar Günü Çarşamba'da kutlandı

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Meydanı'nda 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, ilçe protokolü ve mahalle muhtarları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Tören sonrasında Çarşamba Belediyesi tarafından Göl Restoran’da kahvaltı programı düzenlendi.
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, "Sizler toplumun önderisiniz. Muhtarlarımız değerlidir. Zor şartlarda görevler yapıyorsunuz. Seçimle iş başına gelen demokrasi zincirinin ilk halkasısınız. Gününüzü en içten duygularla kutluyorum" dedi.


Muhtarlar gününü kutlayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Sizler çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Vatandaşlarımızın ilk talepleri öncelikle sizlere geliyor. Sizler de bunları bizlere intikal ettiriyorsunuz. Sizler vatandaş ve devlet arasındaki köprü vazifesindesiniz. Talep ve isteklerinizi her zaman hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızın bizim için yerleri her zaman ayrıdır. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği önemi bizde çok iyi biliyoruz. Bu özel gününüzde sizlerle bir araya gelmek istedik, hepinizin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Çarşamba Belediye