Öğrencilerden Başkan Kul'a zor sorular?

TAKİP ET

Terme Fatih İlkokulu 4. Sınıfından bir gurup öğrenci, sosyal bilgiler dersi Yerel Yönetimler konusu için, okul Müdürü Ahmet Ali Güneysu, okul öğretmenleri Emine Aloğlu ve Refika Çelik ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler Başkan Şenol Kul’a “Başkan nasıl oldunuz?, Belediye Başkanı olmak nasıl bir duygu?, Boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?, Sokak hayvanları için nasıl çalışmalar yapıyorsunuz?, Tabiat varlıklarını korumak için neler yaptınız?” gibi sorular yönelterek cevaplarını istediler.
Fatih İlkokulu Müdürü Ahmet Ali Güneysu Belediye Başkanı Şenol Kul’a okulun yanına yapılan kapalı halı saha için teşekkür ederek,  “ Bizi kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız hem sizi tanıdı hem de size sorularını yöneltti. Derslerine katkı sağlamak için uygulamalı olarak çocuklarımızla böyle bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Çocuklarımız bu ziyaretten çok memnun oldu” dedi. 


BELEDİYECİLİK HİZMET ETME SANATI
Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediyeciliğin okulunun olmadığını belirterek, “Belediyecilik insana hizmet etme sanatıdır. Teveccühtür, hizmet işidir. Bu makam ve mevkileri ikbal olarak değil, hizmette araç olarak görüyoruz. Bu ülkü doğrultusunda, halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnsan telafisi olmayan tek varlıktır. Onun için insanı yücelt ki; devlet yücelsin anlayışı ile çalışıyor, hizmet üretiyoruz.” şeklinde konuştu.
EN ÖNEMLİ VİZYON EĞİTİM
Öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini de dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri eğitim camiasının hep yanında olduk. Okullarımızda ne tür sıkıntılar varsa gelen talepler doğrultusunda elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. İnşallah bundan sonra da ilçemizde bulunan eğitim kurumlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bizim belediye olarak en önemli vizyonlarımızdan birisi de eğitim, Biliyoruz ki geleceğimize yaptığımız en büyük yatırım her daim ‘eğitim’ olmuştur” diye konuştu.

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul