Öğretmen Akademisi 19 Mayıs'ta

TAKİP ET

Canik Kent Konseyi tarafından projelendirilen Canik Öğretmen Akademisi Özgün Öğretim Uygulamaları Atölyesi'nde eğitimler devam ediyor. Öğretmen Akademisi bu sefer 19 Mayıs'taydı.

    Canik Öğretmen Akademisi yeni çalışmasını 19 Mayıs İlçesinde 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışma iki gün sürdü. Öğretmenlerin mesleki yeterliklerini geliştirmek amacıyla öğretim uygulamalarının pratik örneklerle denendiği çalışmaya ilçeden öğretmenler katıldı.

ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ ANLATILIYOR
      Öğretmenlerin derslerinde uygulayabileceği ısınma oyunları ile başlayan çalışmada, öğretmenlik mesleği ve dünyadaki farklı mesleki gelişim uygulamaları ile iki ayrı öğretim yönteminin uygulaması gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda katılımcı öğretmenlere Canik Öğretmen Akademisi Koordinatörü Doç. Dr. Bayram Özer tarafından katılım belgesi verildi. Daha çok kısa süreli ve uygulamalı çalışmaların yürütüldüğü akademide, her türlü branştan öğretmenin sınıfında kullanabileceği yöntem ve teknikler üzerinde çalışmalar yürütülüyor.

Canik Öğretmen Akademisi