Osman Genç'ten Canik'te 6 ayda 15 proje

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 10 yılda 30'dan fazla büyük proje ürettiklerini belirterek, yeni dönemde de 6 ay gibi kısa bir sürede 15'e yakın projeye başladıklarını veya tamamladıklarını söyledi. Genç, "Proje üretmede 1.'yiz" dedi. Canik'te 21. yüzyıl belediyeciliği yaptıklarını belirten Başkan Osman Genç, proje üretme konusunda Karadeniz'de 1. olduklarını söyledi. Dünyada şehirlerin yarış içerisinde olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Bu makamlar bize milletimizin emanetidir. Biz bu makamlara millete hizmet için getirildik. Şehrimizi en ileriye taşımak için Canik'te yeni projelere imza atmayı sürdürüyoruz. Canik'te 10 yılda 30'dan fazla büyük projeye imza attık. Şimdi yeni dönemde ise 6 ay gibi kısa bir sürede 15'e yakın projemizi gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz" dedi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Genç, "Bizim işimiz proje üretmek. 10 yılda hayata geçirdiğimiz kültür, spor, turizm, eğitim, yaşam alanları gibi projeler şehrimizin değerine değer kattı. Şimdi Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin hızına ayak uydurmak için daha hızlı koşuyoruz. Artık yeni bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Yeni Türkiye için çalışırken bizler de hızlı koşmak zorundayız. Çünkü biliyoruz ki, Milletin Adamı'nın temposuna ayak uyduramayanların Yeni Türkiye'de yeri yok" diye konuştu.

YENİ DÖNEM PROJELERİ

Yeni dönemde belediye olarak hayata geçirdikleri projeleri anlatan Genç, "Hanımlar El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı açtık. Her Bebeğe Bir Fidan projemizi başlattık. 200 Evler Spor Tesisi ve Etüt Merkezi’ni açtık. Engellilerimiz için Down Kafe yapıyoruz. Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projemize bu dönem de devam ediyoruz. Çeşitli noktalarda Hanım Konaklarına başladık. Okullarımızın fiziki eksikliklerini bu dönemde de gideriyoruz. Kuzey Yıldızı 2. Etapta 1344 konutu teslim ettik. Şimdi hurdacılar alanında 3. etaba başlıyoruz. Bir Belediye olarak Türkiye'de ilk kez gençlerimizi uyuşturucu illetinden kurtarmak için 'Dönüş' adlı filme imza atıyoruz" şeklinde konuştu.

'PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Adından söz ettirecek projelerinin de olduğunu ifade eden Genç, "Geçtiğimiz günlerde, şehrimiz için çok önemli gördüğüm bir projemize daha başladık. Sancaktepe Projesi ile Toptepe'yi inşallah cazibe merkezi haline getireceğiz. Ama asıl önemlisi şehrimize 2. Devlet Üniversitesi kazandırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2. Devlet Üniversitesi için 138 dönüm arazimiz hazır. İnşallah şehrimize ikinci devlet üniversitesini kazandıracağız. İlçemiz ve şehrimiz için bundan sonra da büyük projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

'DİK DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK'

Her zaman Canik'in ve Caniklilerin hakkını savunmaya devam edeceğini dile getiren Genç, şunları söyledi: "Ben bu ilçedeki tek bir vatandaşımın dahi hakkını yedirtmem. Doğruların söylenilmesi bu şehirde birilerinin işine gelmese de ben doğruları söylemeye devam edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız için de kavgacı diyorlar. Neden? Çünkü o milletinin, ülkesinin hakkını savunuyor. Varsın bize de desinler. Halkım adına doğru bildiğimizden şaşmayız. Geldiğimiz günden beri sergilediğimiz dik duruşumuz devam edecek. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın rehberliğinde ilçemize ve şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz."