Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 'Gençlik Çalıştayı'na katıldı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Gençlik Çalıştayı'nda gençler düşüncelerini paylaştılar.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 17 ilçede organize edilen Gençlik Çalıştayları sürüyor. Salıpazarı Anadolu İmamhatip Lisesinde yapılan toplantıya Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ömer İdris Akdin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam ve çok sayıda genç katıldı. 

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte sivil toplum örgütleri, lise ve üniversite temsilcileri sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçedeki gençlik projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Akgül, “İdeallerin ülken kadar büyükse; Büyükşehir seni bekliyor” mottosuyla yola çıkılan bu gençlik çalıştayı tüm ilçelerdeki gençlerimizi ortak akılda buluşturuyor”dedi. 

Gençlerimizi ve onların fikirlerini daima önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil Akgül, “Gençlerle olan iletişimimiz çok önemli. Belediye olarak gençlere kapımız her zaman açık. Bu gün burada çok güzel fikirler ortaya çıktı. Gençlerimizin önerileri ve taleplerini dinledik ve not aldık. Çözümü noktasında hiç vakit geçirmeden harekete geçeceğiz” dedi. 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Gençlik Çalıştayına katıldı