Salıpazarı Belediyesi'nde kura heyecanı

TAKİP ET

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Salıpazarı Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak olan işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Salıpazarı Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 20 kişi için başvuru yapan 36 kişi arasından kura çekildi. Salıpazarı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Karagüzel,Mali Hizmetler Müdürü Yılmaz Torun,Salıpazarı Noteri, Samsun İŞKUR temsilcisi ve başvuru yapan kişilerin huzurunda yapılan çekilişle 20 asıl işçi belirlendi.

Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan  Salıpazarı  Belediye Başkanı Halil Akgül, “TYÇP kapsamında İŞKUR ile Salıpazarı Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 14 Mayıs tarihi itibarı ile başlayacak ve 6 ay boyunca Salıpazarı Belediyesi’nde görev yapacak personel belediye sınırları içinde bulunan rekreasyon alanı, parklar, kavşaklar, refüjlere çiçek dikimi, temizlik, ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme işlerinde çalıştırılacak. 

Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. “dedi.

İŞKUR