Salıpazarı İlçesinde beşinci köprünün yapımına başlandı

TAKİP ET

Salıpazarı İlçesinde 2012 yılında yaşanan sel felaketinde zarar gören köprülerden 3 tanesi yıkılarak yerine yenileri yapılarak hizmete açıldı. Bu günlerde ise 100. Yıl Bulvarı ile Terme Karayolunu bir birine bağlayacak olan 5. Köprünün inşaatına başlandı.

KISA SÜREDE BÜYÜK İŞLER

Köprü inşaatında incelemelerde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “ Kısa sürede çok büyük yatırımlar başladı ve çoğu bitmek üzere. Bunlardan biride Çarşamba Karayolunu Terme’ye bağlayacak olan 5. Köprümüzdür. Bereket Mahallesi 100. Yıl Bulvarında Terme Çayı üzerine inşaa edilen köprü 100 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde ve çift yönlü olacak.

5.ALTIN KEMER

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “İlçemizde halihazırda Yeşil Çayı ve Terme Çayları üzerinde 4 köprümüz bulunmaktadır. Bunlardan üç tanesi Büyükşehir ve DSİ tarafından yıkılarak yerlerine yenileri yapıldı ve halkımızın hizmetine sunuldu. İlçemiz için son derece önemli bir yere sahip olacak olan bu 5. Köprümüz hem şehir içi trağine çözüm olacak hem de ilçenin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Çarşamba Karayolunu Salıpazarı üzerinden Terme’ye bağlacak olan bu köprümüzün tamamlanıp hizmete sunulmasıyla 5. Altın Kemeri İlçemize kazandırmış olacağız.”dedi.

salıpazarı ilçesi