Salıpazarı'nda asfalt seferberliği

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı İlçesinde değişim devam ediyor. Altyapı, set duvar,köprüler derken ilçede asfalt seferberliği başladı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı ile Cumhuriyet Meydanlarının yapımından hemen sonra asfalt çalışmalarına başlanan ilçede vatandaş çalışmalardan memnun.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, altyapı ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle biraz sıkıntı çektik. Halkımıza sabırlı olun dedik. Şimdi ise 18 km altyapı ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Havaların ısınması ile ilçenin her mahallesinde üst yapıya ağırlık verdik. İlçe merkezini 35 bin metre kare kilitli parke ile adeta nakış nakış işledik.

70 KİLOMETRE BETON YOL
Yıllardır özlemle ve sabırla hayalini kurduğumuz Salıpazarı -Tahnal- Ordu grup yolumuz nihayet bitti. Yakında Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın da katılımları ile açılışını yapacağız. 33 km uzunluğunda olan grup yolumuz Samsun’da yapılan en uzun beton olma özelliğini taşıyor.

ŞEHİR MERKEZİ DEĞİŞİYOR.
Halkımızın bizlere gösterdiği sabır ve hoşgörüden dolayı teşekkür ediyorum. Biraz sıkıntı çektik ama şimdi meyvesini  görmeye başladık. Altyapı sorununun çözülmesiyle yollarımız bir bir yapılıyor. Şimdi de Şehit Erol İşal Caddesinden Yeşil Mahallesi istikameti sıcak asfalt ile kaplanıyor. Çalışmalar başladı. Daha sonra sırada Cumhuriyet Meydanından Lise Caddesi ile Alan Mahallesi istikametine doğru asfaltlama çalışmalarımız devam edecektir.

salıpazarı