Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı açılış toplantısı Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapıldı.

53 maddenin görüşüldüğü mecliste konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediyesi’ne ait midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Demir, bir daha böyle kazaların yaşanmamasını temenni etti.
Koronavirüs salgını ile mücadelede vatandaşların farkındalığını artırmaya yönelik gayretlerinin olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimizle birlikte denetimlerimizi ve dikkatimizi artırarak salgınla mücadelede halkımızın farkındalığını artırıcı gayretle devam edeceğiz. Aşılama çalışmalarının da başlamasıyla yakın gelecekte salgından kurtuluruz diye ümit ediyoruz. Tanıdığımız, birlikte mesai harcadığımız çok sayıda arkadaşımız, vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah hepsine rahmet eylesin. Çok üzülüyoruz. Ailelerine sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, pandemi sürecinde kiraya verdikleri işletmelerden kapalı kaldığı süre boyunca hiçbirinden kira almadıklarını, esnafa bu anlamda ciddi katkı verdiklerini de sözlerine ekledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısı yapıldı