Samsun İl Pandemi Kurulu Toplandı, İşte alınan kararlar

TAKİP ET

Samsun İl Pandemi Kurulu Vali Osman Kaymak başkanlığın'da bir kez daha toplandı. Vali Kaymak, kaymakamlardan 'Pandemi Sosyal Destek Programı'nın 3. faz ödemelerinin ikametlere ulaştırılmasıyla ilgili hazırlık yapılmasını istedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla video konferans üzerinden yapılan İl Pandemi Kurulu Toplantısı'nda, koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve uygulamalar değerlendirildi.

Vali Kaymak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında önümüzdeki günlerde başlayacak Pandemi Sosyal Destek Programı 3. Faz ödemelerinin ikametlere ulaştırılması için ilçe kaymakamlarının hazırlık yapması talimatı verdi.

Toplantı da ayrıca, 23-26 Nisan tarihleri arasında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması süresince, gıda başta olmak üzere vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını evlerine ulaştırmaya devam eden Vefa Sosyal Destek Gruplarımıza teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son olarak, Ramazan ayında yoğunluğun artabileceği pazar ve marketlerde denetimlerin sıkılaştırılması ve fiziksel mesafe kuralından asla taviz verilmemesi gerektiğini belirtti.

Samsun Pandemi Kurulu