Samsun Rotary Kulübünden Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Samsun Rotary Kulübü Başkanı Eminoğlu ve kulüp üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu çalışmaları ve yürütmüş oldukları tablet kampanyası hakkında bilgiler aktardı.
Eminoğlu, düzenledikleri etkinlikle öğrencilere destek vermeyi hedeflediklerini belirterek, “Bugün dünyamız ve ülkemiz Pandemi şartlarından dolayı zor zamanlardan geçmektedir. Her şeyi her zaman devletten beklememek lazım, bizlerde sivil toplum örgütleri olağan üstü şartlarda devletimizin yanında olarak toplumsal ödevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bugün Pandemi şartlarından dolayı çocuklarımız uzaktan eğitim almaktadır.Maalesef her çocuk bu imkanı sağlayamamaktadır. Her zaman toplumsal refleksleri öne olan Rotary kulübümüz ihtiyaç sahibi, başarılı çocuklarımız için Tablet Bilgisayar kampanyası başlatmıştır. Bu konuda fon geliri getirecek Günebakan Broşları satışı başlatmış olup, gelirinin tamamı ile 300 başarılı, ihtiyaç sahibi çocuğumuza tablet dağıtıyoruz. Havza’da ise 30 adet tableti öğrencilerimize ulaştırdık.” dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Emnioğlu ve kulüp üyelerine başarılar diledi.
Özdemir; “ Ülkemizin geçmiş olduğu bu süreçte toplumun her kesimi üzerine düşeni yapmakta. Sizlere öğrencilerimiz adına göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” Dedi.
Ziyaretin sonunda Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e günebakan rozeti hediye etti.

Samsun Rotary Kulübü Başkanı