Sandıkçı, Proje Üreten Bir Yönetim Anlayışına Sahibiz

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, yaptığı açıklamada proje üretmenin yerel yönetimler için vazgeçilmez bir yönetim şekli olduğunu söyledi.

Bir şehirde öncelikle yapılacak projelerin o şehirde yaşayanların refah içerisinde yaşamasını sağlamak olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Bizler talip olduğumuz görevde yapacağımız her işi halkımızın yararına kullanılacak şekilde planlayacağız. Durmadan çalışıp, gece gündüz demeden halkımıza hizmet edeceğiz. Proje üreten ve bu ürettiği projeleri uygulayan bir yönetim anlayışına sahibiz. Bunu talip olduğumuz makamlarda göstermeyi hedefliyoruz.”
Çözüm Odaklı Bir Yönetim
Sandıkçı yaptığı konuşmada “Halkımızın sorunlarını ve dertlerini çözmek için gayret edeceğiz. Çözüm odaklı bir yönetim anlayışı belirleyip yapılan tüm çalışmalarda halkımızın önceliklerini dikkate alarak yapacağız. Yapılanlar herkesi memnun edecek. Bu memnuniyet bizim için önemlidir” dedi. 
Marka Şehir Olmak Destek Önemli
Şehrin hak ettiği yerlerde olması için çok çalışacağının garantisini veren Sandıkçı, “Marka şehir uygulamalarını en kısa zamanda ilçemizde uygulayacağız. Bütün dinamiklerle sıkı ilişkiler kurarak şehrimizin kısa zamanda istediğimiz seviye de olmasını sağlayacağız. Bizler yönetim olarak kısır çekişmelerin içinde olmayacağız, kişisel çıkar bizden uzak olacak. Ben yönetim olarak daha paylaşımcı bir yönetimi benimseyeceğim. Marka Şehir olma yolunda tüm Canik’li hemşerilerime ihtiyacım var. Çünkü benim yolumu açacak olanlar onlardır” diyerek konuşmasını bitirdi. 

ibrahim sandıkçı