Şanlı Kuaför Salonu açıldı

TAKİP ET

Kuaförlük mesleğine küçük yaşlarda başlayan, çeşitli ustaların yanında çalışarak meslekte 24'üncü yılını dolduran Rıdvan Şanlı artık Şanlı Kuaför Salonu'yla Şanlıurfalılara hizmet verecek.

Şanlıurfa Eyyübiye’de bulunan Akşemsettin Mahallesi’nin 1589. Sokağında mahalle sakinleri, bölge esnafı, meslektaşları ve ailesi hazır bulunarak kuaför salonunu coşkuyla açtılar.

Açılış, işletmenin sahibi Rıdvan Şanlı’nın babası Ali Şanlı’nın yaptığı açılış duasıyla başladı. Ardından görkemli açılış töreninde kurdeleyi esnaf ve mahalle sakinleri yanı sıra ailesi ile birlikte kesti. Açılışın ardından işletmeyi gezen davetliler, kuaför solunu uzun uzun inceleyerek işletmeci Rıdvan Şanlı’dan bilgiler aldı. Ardından pasta kesilerek açılış töreni sona erdi.

Kaliteli, güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacak bir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vereceklerini ifade eden Kuaför Rıdvan Şanlı, “Buraya gelen bir erkek, bu mesleğin bütün hizmetlerinden faydalanabilecek. Salonumuz 7’den 77’e herkese hitap ediyor. Kendine önem veren bütün vatandaşları işletmeme bekliyorum ve onları çay içmeye davet ediyorum.” Dedi.

 

Şanlı Kuaför Salonu nerede