Sarıcaoğlu: Muhtarlarımızı Tek Tek Dinliyoruz

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Her zaman muhtarlarımızı tek tek dinliyoruz ve sorunlara çözüm getirebilmek adına ekibimizi seferber ediyoruz' dedi.

Kavak’ta gruplar halinde yaptığı muhtarlarla buluşmalarına aralıksız devam eden Başkan Sarıcaoğlu; “Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz kulağımız. Muhtarlarımızı tek tek dinleyip mahallelerimizde yaşanan tüm sorunlara anında müdahalede bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu. Muhtarlar ile yaptığı değerlendirme toplantılarına SASKİ Müdürü Savaş Gayretli, Fen İşleri Müdürü Ferhan Kodalak, Meclis üyeleri, Daire Birim Amirleri ve Ahırlı, Alaçam, Alaçam Deresi, Başalan, Bayındır, Belalan, Beybesli, Büyükçukur, Çiğdem, Dereköy, Doruk, Duman, Dura, Kapuhayat, Karadağ, Karlı, Kozansıkı, Kuzalan, Küçükçukur, Muratbeyli, Saralan, Tepecik, Toptepe ve Uçhanlar muhtarları ile bir araya gelen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyip eksiklikleri not aldı.

“7/24 Bana Ulaşabilirsiniz”

Sarıcaoğlu; “Telefonum hepinizde var ve hepinizle sık sık görüşüyoruz. Hangi konuda olursa olsun olurda bir sıkıntınız veya derdiniz olursa saat kaç olursa olsun beni aramaktan çekinmeyin. Biz bu göreve hizmet için geldik ve hizmetimizi de rabbimin izni ile en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Telefonum benim 7/24 açıktır ve saatin hiçbir önemi olmaksızın tüm telefonlara cevap veririm. Halka hizmet Hakka hizmet mantığı ile biz bu yola çıktık. İlçemize yapılan hizmetlerin her zaman çok daha iyisini ve fazlasını yapmak için günlerce uykusuz kalıp proje peşinde koştuğumuz oluyor. Rabbime şükürler olsun ki ilçe merkezimizde ki tüm büyük sorunların üstesinden geldik. Bundan sonraki yol haritamıza kırsal mahallelerimizdeki sorunları sırası ile çözmek” ifadelerinde bulundu.

“Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor”

Doğalgaz ile ilgili sorulan bir soruya ise Başkan Sarıcaoğlu şu şekilde cevap verdi; “Doğalgazın ilçemize gelmesi neredeyse imkansızdı. Çünkü doğalgazın bir yere gelebilmesi için belirlenen tüketimi yapabilecek potansiyele sahip olması gerekiyor ve ne yazık ki ilçemizde de bu sayıya ulaşılamıyordu. Gerekli girişimlerimiz neticesinde doğalgazın ilçemize gelmesi için imzalar atıldı- 2-3 aya kalmaz çalışmalara başlanılacak ve 2019 yılında da doğalgazımızın vanasını hep birlikte açacağız. Doğalgazımızın ilçemize gelmesinde büyük emekleri olan Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu