Şoförler Odasından Başkan Kul'a teşekkür plaketi

TAKİP ET

Yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla toplumun her kesiminin takdirini toplayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut ve ekibinin daveti üzerine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul odayı ziyaret ederek Başkan Şuayip Akbulut ve şoför esnafı ile bir araya geldi. Ziyaret sonunda Akbulut başkan Kul’a Terme ilçesinde yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.


TERME’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ
İlçenin her alanda modern bir şehir haline geldiğini vurgulayan ve şoför esnafının da yapılan bu hizmetlerden olumlu anlamda etkilendiğini kaydeden Akbulut, “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler ile görev süresi dolacak Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a Terme’nin gelişimi ve daha modern bir şehir haline gelmesinde göstermiş olduğu üstün gayret ve yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Terme Şoförler ve Otomobilciler odası olarak teşekkür plaketi verdik. Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle ilçemizin her yönden çehresini değiştirmiştir. Bundan sonraki yaşantısında başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK
Terme Belediyesi olarak her zaman esnaflarının yanında olduklarını ve onlara destek vermek amacıyla ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Kul, verilen plaketi kurumu ve çalışanları adına aldıklarını belirtti. Verilen plaketin kendisi için büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Kul, "İlçemizdeki böylesi önemli bir kurumumuzdan plaket almak bizim içinde bir şereftir. Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. " diye konuştu.

şenol kul