Şuayip mahallesinden Terme Belediyesi'ne teşekkür

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u mahallesinde ağırlayan Şuayip mahallesi muhtarı Dursun Katar mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor. Başkan Kul’u mahallesinde ağırlayan ve Terme Belediyesinin çalışmalarından memnun olan Şuayip Mahalle Muhtarları Dursun Katar, Başkan Kul’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un Terme için çalıştığını ve kaliteli bir hizmet verdiğini belirten muhtar Katar yapılan çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirdi.  


TEŞEKKÜR BİR BORÇTUR
Mahalle ziyaretinden dolayı onurlandıklarını dile getiren Muhtar Katar, ” Mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Yapılamayan hayalini kurduğumuz hizmetler ile tanıştık. Yollarımız yapılıyor. Mahallemize park yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Ne zaman arasak haber versek ekipler hemen buraya geliyor, bizimle ilgileniliyor. Allah razı olsun. Tüm ekibinize ve sizlere teşekkürü borç biliriz” dedi.
KALICI HİZMETLER ÜRETİYORUZ
Şuayip mahallesinde vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Kul, belediyenin çalışma yaptığı alanlarda incelemelerde bulundu.
Halkımızın yüzünün güldüğünü görmek en büyük ödülümüz diyen Belediye Başkanı Şenol Kul, “Vatandaşın gözünü boyayacak değil, nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretiyoruz. İhtiyacı olan mahallelerimize ne gerekiyorsa, yapmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile de daha çok güzel ve başarılı çalışmalar yapabileceğime inanıyorum. Belediyecilik bir ekip işidir. Bizde bu birlikteliği sağladık ve buna özen gösterdik.   Mahallelerimize hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir’ şeklinde konuştu.