TEGİAD Başkanı Çelebi: Terme için çalışmaya devam!

TAKİP ET

Terme Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Çelebi, yılsonunda görevi devredeceğini belirterek, yeni seçilecek yönetime her zaman destek sağlayacaklarını ve Terme için çalışmaya devam edeceklerini söyledi

Bir dönemdir Terme Genç İş Adamları Derneği (TEGİAD) Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çelebi, yılsonunda görevi devredeceğini söyledi. 

Başkan Çelebi, “4 yıldır Terme için ciddi anlamda çalışmalar yaptık. Göreve yeni gelecek arkadaşlara her zaman tam destek vereceğiz” dedi.

TERME’Yİ HER PLATFORMDA TEMSİL ETTİK

4 yıldır Terme için çalıştıklarını belirten Çelebi, “60’a yakın nitelikli üyemiz bulunuyor. 4 yıldır, yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte Terme’de ciddi şeyler yaptık. Sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra ilçeye yöneten siyasetçilerle ve bürokratlarla istişareler yapıp, ilçemizi her platformda temsil ettik. Bunun için kilometrelerce yol kat ettik ve kat etmeye devam edeceğiz. Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’nun yaptığı her çalışamaya katıldık. Gittiğimiz toplantılarda üyelerimizin networklarını geliştirdik. Yeni pazarlarda, yeni iş imkanları yakalamalarını sağladık. TEGİAD olarak her zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış dedik. 15 Temmuz darbe gececisinde Terme’de darbeye tepki gösteren STK biz olduk. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla da meydanlarda yerimizi aldık” şeklinde konuştu.

BAYRAĞI DAHA DA İLERİ GÖTÜRECEKLER
TEGİAD’ın 2015 yılında kurulduğunu kaydeden Başkan Çelebi, “2015 yılının başında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kuruluna seçildim. İlçemizi temsilen Samsun  Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. Daha sonra 2015 yılında Terme’deki iş adamlarını bir araya getirebilmek için Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu bünyesinde Terme Genç İş Adamları Derneği’ni kurduk.  4 yıldır başkanlığını yürüttüğüm TEGİAD’da 12. ayda görevi bırakacağım. İnşallah bizim heyecanımızdan daha ileriye gidecek arkadaşlarımız, bayrağı devralır. Bu konuda azmi heyecanı olan arkadaşlarımıza, her zaman destek olacağız” diye konuştu. 

TEGİAD