Tekkeköy Belediyesi'nden 365 gün hizmet

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sadece belirli günlerde değil de yılın 365 günü farklı alanlarda sosyal yardım faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.

Samsun'da Tekkeköy Belediyesi'nden aralıksız hizmet Tekkeköy Belediyesi,  Ramazan ayında da ilçe sınırları içerisindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ‘sosyal yardım’ çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek. 
ÇALIŞMALARA YAKINDAN TAKİP 
Başkan Togar, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine destek olmak için 'Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü' ekipleri ile biraraya gelerek çalışmaları yerinde inceledi. 


"AŞIMIZI PAYLAŞMAK İÇİN"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Togar, şu ifadeleri kullandı: "Yılın 365 günü olduğu gibi Ramazan ayına girerken her ev her sofra huzurlu mutlu ve bereketli olsun inancıyla ekmeğimizi aşımızı paylaşmak için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz personeli ile bir araya gelerek çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirdirdik. Geleceğimizin teminatı evlatlarımıza daha güzel bir Tekkeköy bırakabilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için."