Tekkeköy Belediyesi'nden üreticiye destek

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, çiftçilere 2 bin 500 adet ceviz fidesi dağıtımı yaptıklarını belirtti.

Tekkeköy Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçen çiftçinin her koşulda yanında olmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Hasan Togar, bu kapsamda üreticilere ceviz fidesi dağıtımı yaptıklarını söyledi.

2 BİN 500 FİDE
Yaklaşık 60 dekar alan üzerine dikilecek olan 2 bin 500 ceviz fidesini Kaymakam Hayrettin Çiftçi, İl Tarım Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Tarım Müdürü Murat Erdoğan, Belediye Başkanı Hasan Togar, başkan yardımcıları ve muhtarların katılımıyla çiftçilere dağıtıldı.

ÜRETİMİ ARTIRMAK
Belediye Başkanı Hasan Togar tarımsal üretimi artıracak destek programlarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Üretimin her aşamasında çiftçilerimizin yanında oluyoruz. Tekkeköy'ün tarım noktasında gelişmesine ve üreticimizin tarımla geçinmelerine daha fazla katkıda bulunmaları için projeler üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

2020'DE BİTECEK
İlçede 12 köprü inşaatının da devam ettiğini kaydeden Başkan Togar şunları söyledi: "2022 yılının sonuna kadar ilçemizin çeşitli noktalarına yapılacak olan on iki köprümüzden ikincisinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları titizlikle takip eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim."

Hasan Togar