Tekkeköy Belediyesi'nden yeni etkinlik merkezi

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik bir etkinlik merkezi inşa ettiklerini belirtti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Asarağaç Mahallesi'nde bulunan eski okulun tadilattan geçirilerek kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı bir merkez haline getirileceğini söyledi.

TADİLAT DEVAM EDİYOR
Asarağaç Mahallesi'ndeki eski okulda tadilat işlemlerinin yapıldığını belirten Başkan Togar, "İlçemizin dört bir yanında her mahallemizde kullanılmayan atıl durumdaki okul binalarını gerekli tadilatların ardından her türlü etkinliklerin yapılacağı köy konaklarına, bilgi evlerine çeviriyoruz. Bu kapsamda Asarağaç Mahallemizdeki eski okulumuzun tadilatını yaparak bayanlara yönelik kurslar, eğitimler, gençlere ve çocuklara yönelik eğitimler ve her türlü kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı bir mekan haline getireceğiz. Ayrıca çocuklar için kreş ve bahçesine çocuk oyun alanı ile park yaparak binamızı yediden yetmişe herkesin her gün aktif bir şekilde kullanılacağı fiziki şartlara ulaştıracağız. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için..." diye konuştu.
 

Hasan Togar