Tekkeköy Belediyesi yol çalışmalarında devrim yaratacak hizmetlere imza attı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi ilçenin tüm yollarını aynı standartlara kavuşturmak için başlatmış olduğu yol atağına hız kesmeden devam ediyor.

Tekkeköy’ün her noktasında farklı alanlarda yol çalışmaları katlanarak artıyor.Asfalt, stabilize, taş parke ve son yıllarda her mahallede, her sokakta ve her yolda uygulanmaya başlanılan beton çalışmaları ile ilçenin dört bir yanını modern, kaliteli ve standartlara uygun yollar ile örerek ulaşım ağını güçlendiren Tekkeköy Belediyesi son aylarda yol çalışmalarında devrim yaratacak hizmetlere imza attı.

Son üç yıl içinde ilçenin önceki üç döneminden fazla yol çalışması yapıldığına dikkat çeken Tekkeköy Belediyesi yetkilileri ilçenin hak ettiği konforda yolların artık ilçenin her tarafına yayıldığını ifade ettiler. Özellikle maliyet ve işçilik yönünden daha avantajlı olan beton yol çalışmaları sayesinde kırsal mahalleler bile şehir merkezlerindeki yol konforuna ulaşıldı.

Tekkeköy’ün her mahallesinde her sokağında aşırı sıcaklara rağmen tüm çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu yıl yapılması planlanan ve hedeflenen yol çalışmalarının şimdiden yüzde atmışını tamamlayan Tekkeköy Belediyesi modern ve konforlu yol ağıyla tüm ilçeyi örmeye devam edecek.

Tekkeköy Belediyesi