Tekkeköy'de Yol Açma ve Genişletme Çalışmaları Başladı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede 25 kilometrelik yol ağının ulaşım konforunu en üst düzeye taşımak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ulaşım konforunu en üst düzeye taşımak için mahalle yolları başta olmak üzere çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

  

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Togar, "İlçemizin doğusuyla batısını bir birine bağlayan yaklaşık 25 kilometrelik yol ağının ulaşım konforunu en üst düzeye taşımak, standartların üstünde yollarla ilçemizi buluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Büyüklü Mahallemizden başlayıp, Kibarlar, Balcalı, Sarıyurt, Yeşilyurt, Beyoğlu, Yağbasan, Yeşildere, Yeşilalan gibi daha birçok mahalle ile ilçemizin en doğusundan Çarşamba sınırına kadar 25 kilometrelik tüm ana arterlerde yol genişletme, zemin sıkılaştırma ve yağmur suyu geçişleri yapıyoruz. Yollarımızı beton, asfalt, A tipi asfalt gibi üst yapı çalışmalarına hazırlamaya devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan ilçedeki ibadethane ve kabristanlıklarda da iyileştirme çalışmaları devam ediyor. 

Başkan Togar sosyal medya'dan yaptığı açıklamasında konu ile ilgili olarak: "İlçemiz sınırları içerisindeki tüm ibadethanelerimizi ve kabristanlıklarımızı en iyi şartlara kavuşturmak için farklı alanlardaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu manada Yaylageriş Mahallemiz merkez camii ve mezarlığının etrafında başlatacağımız perde duvarı, çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacak alanda incelemelerde bulunduk. Korona virüsü ile mücadele kapsamında yürüttüğümüz çalışmaların yanında tüm hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz." dedi.