Tekkeköy'den Togar'a Büyük Destek

TAKİP ET

Tekkeköy İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Samsun Canlı Haber TV ve Samsun Gazetesi'ne yaptıkları açıklamada, Cumhur İttifakı Adayı Hasan Togar'ı desteklediklerini söyledi.

Samsun Canlı Haber TV ve Samsun Gazetesi ekibi ilçelerde vatandaşın nabzını tutmaya devam ediyor. Ekibimiz Tekkeköy İlçesi’nde yaşayan vatandaşlara, “31 Mart yerel seçimlerinde hangi adayı, neden destekleyeveğini” sordu. İşte aldığımız yanıtlar:

OYUM TOGAR VE DEMİR'E Ahmet BİLGİN: Tekkeköy'de oyumu Hasan Togar'dan yana Samsun Büyükşehir Belediyesi için ise yine AK Parti adayı Mustafa Demir'den yana kullanacağım. Bizim eski başkanımız Hayati Tekin de büyükşehir için aday oldu. Ama ben kendisine oy vermem. Çünkü başarılı bir başkanlık yapamadı. O yüzden geçen dönemde Hasan Togar'ın yanındaydım. Şimdi de oyum da, gönlüm de Hasan Togar'dan yana.

TANSU ÇIKIŞ KAZANIR Mümin KAYA: Allah'ın izniyle Tansu Çıkış bu seçimleri kazanacak. Biz Tekkeköy'de başkanlığın el değiştirmesi için elimizden geleni yapacağız.

SANDIKTAN CANDAL ÇIKACAK Zafer ORUÇ: Tekkeköy'de sandıktan Mustafa Candal çıkacak. Bu kadar net söylüyorum. 31 Mart akşamı sandıklar açılmaya başlandığında Tekkeköy'deki beklentilerimizde haklı olduğumuzu herkes görecek. Bu seçimi Mustafa Candal kazanacak.

HİZMET GÖRDÜK, OYUM TOGAR'A  Servet ÖNER: Yerel seçimlerde Hasan Togar daha şanslı olan taraf. Ben Hasan Togar'ın kazanacağını düşünüyorum. Tekkeköy'e yapılmayan hizmetler yapıldı. İnsanların bunu görmesi gerek. Sandıktan farklı bir sonuç çıkarsa hizmet noktasında büyük sorunlar yaşarız. Tekkeköy tam AK Partili bir belediyeyle karşılaşmışken vatandaşlarımızın bu fırsatı geri tepmemesini bekliyorum.

İKTİDAR İLE TANIŞINCA... Mustafa ÖNER: Tekkeköy'de Hasan Togar kazanır. İktidar partisinin belediyesi olma avantajını çok iyi kullandı. İlçemize güzel hizmetler kazandırdı. Ayağımızın dibine hastane getirdi. Herkesin bunları sevse de sevmese de kabullenmesi gerekiyor. Tabi aynı düşünceyle Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni de Mustafa Demir'in kazanmasını istiyorum ve bekliyorum. 

CUMHURBAŞKANIMIZ VE TOGAR'A GÜVENİYORUZ Beytullah AYDIN: Tekkeköy'de inşallah AK Parti kazanacak. AK Parti, Hasan Togar bizim için hep aynı. Vatandaşa hizmet eden kim varsa hepsine saygı duyar, destekleriz. Cumhurbaşkanımızın ekibine güveniyoruz. Yeni dönemde de Hasan Togar'ın hizmetlerini artırarak devam ettirmesini bekliyoruz.

 HASAN TOGAR KAZANACAK Mümin UÇAR: Hasan Togar kazanacak. Hükümeti ve AK Parti'yi arkasına alarak ilçede güzel hizmetler yaptı. Çalışkan da bir başkana sahibiz. İnşallah yeni dönemde de başkanımızla ilçemiz hizmet noktasında gerçekten başarılı sonuçlar alacak. Hasan Togar yönetmiyle Tekkeköy'ün daha da iyi noktalara geleceğini düşünüyorum.

TEKKEKÖY KAZANDI! Hasan CANAYAKIN: Hasan Togar Tekkeköy'de yarışın galibi olur. Hasan Başkan sayesinde Tekkeköy Tekkeköy'e benzedi. Altyapı ve yol çalışmalarıyla bu ilçeyi çok farklı bir noktaya taşıdı. Hasan Togar bu seçimi kazanmayı sonuna kadar hakediyor.

HİZMETLERİNDEN  DOLAYI TOGAR Mehmet KAYKAN: Yaptığı hizmetlerden dolayı sandıktan Hasan Togar çıkar. 5 yıllık başkanlık dönemi boyunca başardıkları ve ilçeye kazandırdıkları hizmetlerle beni bir Tekkeköylü olarak bir vatandaş olarak fazlasıyla tatmin etti. Yeni dönemde de hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum.

TEKKEKÖY'DE DEĞİŞİM İSTİYORUZ Cengiz AKALIN: Tekkeköy'de değişim istiyoruz. İYİ Parti ve adayı Mustafa Candal ilçemizde iyi bir ivme yakaladı. Arkasına aldığı bu rüzgarla önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı bir sonuç ortaya koyacağını düşünüyorum. Çalışmalarını beğeniyorum. Umarım sandıktan Mustafa Candal'ın ismi çıkar.

SADECE HASTANE BİLE YETERLİ Mustafa TOKBAŞ: Yıllardır bu ilçenin bir hastane özlemi vardı. Hasan Togar bu hayalimizi gerçeğe dönüştürdü. Daha başka bir şeye gerek var mı? Sırf bu sebep bile tekrar başkan olmasına yeter. Ama Hasan Togar sadece hastaneyle yetinmedi, 5 yıl boyunca ilçeye çok faydalı hizmetler kazandırdı.

EN AZ 5 YIL DAHA TOGAR Remzi ÜZÜMCÜ: Tekkeköy'de şanslı olan Hasan Togar. Benim gönlüm de Hasan Togar'dan yana. Herkesin işine koşan güzel projelere imza atan bir başkanımız. 31 Mart akşamı da sandıkta ipi göğüsler, hizmetlerine en az 5 yıl daha devam eder.

TEKKEKÖY'ÜN GELECEĞİ İÇİN  Nurettin ALTINKAYA: Hasan Togar, Tekkeköy tarihinde gördüğü başkanlar arasında en çok hizmet yapan, Tekkeköy'ü en fazla geliştiren başkan oldu. Ben bu konuda çok netim. Hasan Togar seçimi kazanacak, kazanmalı da. Tekkeköy için, geleceğimiz için, hizmet için sandıktan Togar çıkmalı.
 

Hasan Togar