Tekkeköy Fırıncı Esnafının Yanında

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, koronavirüse rağmen ilçede vatandaşların ekmek ihtiyacı için çalışan fırıncılarla bir araya geldi. Başkan Togar "İnsanlarımıza sahip çıkmak adına gün birlik olma günüdür." dedi

Samsun'un Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Hasan Togar  "Gün Birlik Olma Günü" projesi kapsamında ilçede faaliyet gösteren fırıncı esnafı ile bir araya geldi.

Kaymakam Çakıcı ve Başkan Togar koronavirüse rağmen vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılayan fırıncı esnafına  teşekkür edip bu süreci birlikte atlatacaklarını belirtti.   

BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ
Başkan Togar  dünyayı etkisi altına alan koranavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarının sürdüüğünü belirterek,  "Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda geçici işlerde çalışan ve işi ile alakalı sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kol kanat gererek bu birlikte mücadele gününde büyük bir destekle ekmek ihtiyaçlarını süreç boyunca karşılayacak olan ilçemizin vefakar ve cefakar fırın işletmecilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor. Bu anlamlı desteğin gücü yeten her vatandaşımıza örnek teşkil etmesini ve unutulmaya yüz tutan hoşgörü paylaşma yardımlaşma dayanışma ve komşuluk değerlerimizi hatırlamamıza vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.