Tekkeköy'ün Yarım Asırlık Sorunu Çözülüyor

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Karışlar Mahallesinde 60 yıldır yaşanan yol sorununu ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Tekkeköy Belediyesi ekipleri, ilçemizin farklı noktalarında çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda bakım onarım çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında Karışlar Mahallesi'nde 60 yıldır yaşanan yol sorunu da ortadan kalkıyor.

Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karışlar Mahallemiz, Kemahlar mevkiinde bulunan ulaşım yolu ile birlikte mezarlığımızın yolunda ekiplerimiz genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Böylelikle mahallemizin 60 yılı aşkın süredir yaşadığı yol sorunu da ortadan kalkıyor" dedi. 

Yaptıkları çalışmalarla ilçede konforlu ulaşımı sağlayacaklarını ifade eden Togar, "Bu manada Yağbasan Mahallemizde tamamlanan yol genişletme, zemin sıkılaştırma, yağmursuyu geçişleri ve alt yapı çalışmalarımızın ardından A tipi asfalt ve üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Her mahallemizi modern, ulaşım konforu yüksek yollarla buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.