Terme baskı beton çalışmalarına hız verdi

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin saray caddesinde yapımı devam eden baskı beton kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Kul, 'Kısa sürede zor hizmetlere imza attık. Terme adeta yeni bir kimlik kazandı' dedi.

Terme’de ulaşım alanında ciddi çalışmalara imza atan Terme Belediyesi, şimdi de alt yapı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan saray caddesinde baskı beton kaldırım çalışmalarına başladı. Bu caddenin tamamlanması ile çalışmalar ünye caddesinde devam edecek. Başkan Kul, saray caddesinde devam eden çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak, cadde esnafına hayırlı işler diledi. İlçe genelinde sürdürülen asfalt, beton, parke ve baskı beton kaldırım çalışmalarını değerlendiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaya ve sürücülerin rahatı için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. 


KISA ZAMANDA BÜYÜK HİZMETLER
Terme Belediyesi olarak kısa sürede yapılamayacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Kul, “Ekiplerimiz birçok mahallede hummalı bir şekilde çalışma yürütüyor. Terme Belediyesi olarak kısa sürede yapılamayacak büyük hizmetlere imza attık. Bu bizler için yeterli değil. Hem biz hem de halkımız daha fazlasını istiyor. Biz de bu konuda çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz ve tüm bu çalışmalara devam ederken vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını ve sabır göstermelerini temenni ediyoruz” dedi.

BÜTÇEMİZİ VE GELİRLERİMİZİ ARTTIRDIK
Modern ve daha yaşanabilir bir Terme parolası ile çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen Kul, “İlk günden bu yana bir şantiyeye dönüştürdüğümüz Terme’mizi adeta yeniden inşa ederek kent kimliği kazandırdık. Bütçemizi ve gelirlerimiz artırdık. Belediyemizde hizmet odaklı kurumsal bir kimlik oluşturduk. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Termemize yeni projeler, yeni tesisler, yeni yapılar kazandıracağız. Terme’ye gelen herkes değişime tanık olacak” dedi.
 

Terme baskı beton çalışmalarına hız verdi