Terme Belediye Başkanı Kul: Toprağımıza sahip çıkıyoruz

TAKİP ET

Terme'de Erozyon mücadele haftası dolayısıyla toprağa saygı yürüyüşü düzenlendi. Minik çocukların katıldığı yürüyüşte miniklere eşlik eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, toprağımıza sahip çıkıyoruz ve bunu gelecek kuşaklara aktarmanın öneminin farkındayız. Çocuklarımızla birlikte geleceğimize toprağımıza sahip çıkacağız' dedi.

Terme’de Erozyonla mücadele haftası dolayısıyla minik öğrenciler tarafından toprağa saygı yürüyüşü düzenledi. Fatih İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Ahmet Ersoy İlkokulu, Özel Defne Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulundan yürüyüşe katılan yüzlerce öğrenci toprağa saygı için yürüdü. Minik Öğrenciler, “Çölde yaşamak istemiyorum, toprağı kirletme geleceği mahvetme” yazılı pankartlar taşıdı. 

GELECEK KUŞAKLARA DAHA GÜZEL BİR TERME BIRAKMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul düzenlenen yürüyüşte minik öğrencilere eşlik etti. Başkan Kul, “Tarım dünyanın geleceği ve tarımın ana unsuru toprak. Toprağımıza, doğamıza sahip çıkmamız gerekiyor. Tabi sadece sahip çıkmak yetmiyor. Bunu gelecek kuşaklara aktarmak da bir o kadar önemli. Çocuklarımıza bu minik kalplere anlatmalıyız, toprağımızın neden değerli olduğunu. Biz ilçemizde gelecek kuşaklara daha güzel bir Terme bırakmak mücadele ediyoruz. Doğayla, insanla barış içinde bir belediyecilik anlayışıyla, gelecekte daha yaşanabilir bir Terme için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu. 

HER ZAMAN DOĞA DOSTU BİR BELEDİYE OLDUK
Belediye Başkanı Şenol Kul, doğa ile barışık bir belediye olduklarını vurgulayarak, “Bizler geçmişte de şimdi de ve gelecekte de toprağımıza sahip çıkmaya, toprağımız yani geleceğimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. İlçemiz muhteşem bir doğaya sahip. Bu doğayı korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak da bizlerin en önemli görevi. Bundan kaynaklı çocuklarımıza bu değerli coğrafyayı, en güzel şekilde bırakmak için çabalıyoruz. Bu çabamıza da belediye olarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Terme Belediye Başkanı Kul: Toprağımıza sahip çıkıyoruz